Romeriksmarked 2024

Romeriksmarked 2024

Publisert av Dag Fjeld den 27.11.23. Oppdatert 30.11.23.

Romeriksmarkedet er tilbake på «gamle tomter» ved Ringbanen på Gardermoen!

 

 Det tradisjonelle Romeriksmarkedet som i mange år har hatt tilhold på Vormsund, er nå tilbake på stedet der alt en gang startet for 35-40 år siden, tidligere Ringbanen på Gardermoen.

Fler utfordringer på Vormsund gjord at det ikke lenger var mulig, forsvarlig og til dels lovlig å fortsette med klubbens tradisjonelle Romeriksmarked på Vormsund. Dette gjaldt ting som trafikk avvikling inn og ut fra området, branngater, tilgjengeligheter i forbindelse med blålys plan osv.

I 2023 Sto Romerike Gammelbil Klubb som arrangør av LMK Norgesløpet i forbindelse med at klubben fylte 40 år, dette er et løp som skal arrangeres fortrinnsvis i juni måned og tidspunktet kom veldig tett på vårt normale tidspunkt for marked. Vi innså fort at to så store arrangement tett på hverandre ikke lot seg gjennomføre og valgte derfor å forsøke å få til ett marked i slutten av august 2023 og ente da opp med Gardermoen Motorpark som lokasjon, denne ligger jo da helt inn til gamle Ringbanen og Gardermoen Raceway (dragrace banen) på Gardermoen, der det hele startet på 1980 tallet!

Nå skal det sies at dette forsøk på marked ikke ble noen suksess, men nærmere en «Fiasko». Med regnvær i flere dager på forhånd og værvarsling som lovet mye mere regn hele helgen og noe mager markedsføring fra vår side, uteble selgere og dermed også publikum.

Velger å tro at dette og at markedet ble flyttet til slutten av august, var årsaken til «fiaskoen» vi hadde nå i 2023. Vi prøver igjen og det på riktig tidspunkt av sommeren for et Romeriksmarkedet, 14-15 juni 2024!

Hjelp oss og spre denne informasjonen for det tradisjonelle Romeriksmarkedet, så skal vi gjøre alt vi kan for å legge til rette for et godt gammeldags marked, med kjøp og salg, kjøretøy utstilling og grillmat, på den nye lokasjonen ved Gardermoen Motorpark.

 

VELKOMMEN TIL ROMERIKSMARKED 14-15 JUNI 2024 PÅ GARDERMOEN MOTORPARK!