Wurth Norge Veteranbilløp

Publisert av Dag Fjeld den 01.04.19.
Søndag 26. mai 2019 inviterer Galleri Würth sammen med Würth Norge til veteranbilløp på Hagan!
Vi ønsker veteranbilklubber velkommen til oss på billøp i Nittedal! Løpet er åpent for alle typer veteranbiler eldre enn 30 år. Det tilbys fantastiske premier, med verktøysett fra Würth og ett års medlemskap i KNA. Selve veteranbilløpet vil ta oss til Skedsmo og Nittedal. Løypa tar omtrent 2 timer, med siste bil i mål ca. kl.14.00. Prisutdeling følger rett etter at siste bil er i mål. Løpet starter og slutter hos Würth Norge AS på Holumskog ved Hagan. Her vil Hurtigruta Carglass og KNA/WaterCircles Forsikring ha stands. For biler unntatt PKK tilbyr Würth gratis bremsesjekk. I tillegg blir det servert grillmat og drikke.
Würth-butikken holder åpent for anledningen, og i Galleri Würth kan man se utstilling med verdenskjente kunstnere.
Det vil bli en begivenhetsrik dag, og vi håper så mange som mulig vil delta! Vi ser frem til et spennende arrangement. Velkommen!
Praktisk informasjon
Påmelding til veteranbilløpet gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet og sende på e-post til galleri.wurth@wuerth.no. Det er en påmeldingsavgift på 100 kroner som dekker deltagelse og lett servering. Den betales til konto 6005.05.76992 og innbetalingen merkes med deltagers navn og registreringsnummer. Påmeldingsfrist er 19. mai 2019.
På billøpdagen 26. mai er registrering åpent fra kl. 8.30, og første bil starter kl. 10.00. Mer informasjon sendes påmeldte i forkant av billøpet.

Kommentarer