Romeriksløp 2023 ?

Romeriksløp 2023 ?

Publisert av Dag Fjeld den 24.05.23. Oppdatert 25.07.23.

Til tidligere deltagere av Romeriksløpet og andre gammelbil interesserte! Romeriksløpet 2023 er en del av Norgesløpet 2023 i Hurdal, og vil finne sted lørdag 24 juni med start og mål fra Hurdalsjøen hotell. Det er selvsagt åpent for deltagelse kun i løpsdelen lørdag, for de som måtte ønske det.  Påmelding til løpsdelen finner du her: https://arena360.no/events/6334/7383
Her er det mulig og kun kjøpe start kontingent for løpet, denne er en del dyrere en hva den har vært tidligere år, 900,- kr. Det kommer av at den inneholder inngangsbilletter til steder som inngår i løpet og  lett lunsj  for to personer lørdag. Du vil også som løpsdeltager få gratis adgang til Flysamlingen på Gardermoen søndag 25 og det arrangementet som RGK har der.

 

 

Vi har tidligere år vært åpne for etter anmelding helt frem til start, men ser det vanskelig og kunne ha dette i år, da vi er avhengig av antall inngangsbilletter og antall personer som skal serveres lunsj lørdag. Vi må derfor be alle som ønsker og delta i løpet om en forhåndspåmelding og senest innen mandag 19 juni.

 

Velkommen til løp i regi av Romerike Gammelbil Klubb!